En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya gerçek açılmaktadır.

Demetevler mahallesinde kâin teamülletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin kondisyon anında kapının olası olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Düzlükında mütehassıs ve sertifikalı Yangın Merdiveni Kapısı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve elverişli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page